JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Înaltpreasfinţitul Părinte Arhiepiscop și Mitropolit NIFON a hirotesit patru tineri preoţi

Autor:

Data: 14 iunie 2013, 12:05

Miercuri, 12 iunie 2013, la Paraclisul Mitropolitan Kretzulescu din Târgoviște, Înaltpreasfinţitul Părinte Arhiepiscop și Mitropolit NIFON a hirotesit patru tineri preoţi întru duhovnic, la eveniment luând parte, atât familiile acestora, cât și părinți consilieri și diaconi ai Centrului Eparhial.
În cuvântul său de învățătură, Înaltpreasfinţia Sa a vorbit noilor duhovnici de importanța slujirii lor pastorale, la parohii, prin intermediul Sfintei Taine a Mărturisirii, prin care se oferă harul tămăduirii și împăcării credincioșilor, pentru o deplină integrare și participare la viața duhovnicească a Trupului Tainic al Domnului Hristos. Pentru o autentică slujire misionară și pastorală, Biserica noastră are nevoie de buni și înțelepți duhovnici, care, cu echilibru și înțelegere, să călăuzească poporul lui Dumnezeu încredințat lor.
La finalul ceremonialului, Înaltpreasfinția Sa a îndemnat pe tinerii preoți să slujească Biserica noastră strămoșească, cu bucuria tinereții și a entuziasmului lor, sprijinindu-se pe bunele cunoștințe teologice dobândite în cadrul studiilor teologice

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google