JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

S-a rupt Drumul Judeţean 712 A Rau Alb – Runcu

Autor:

Data: 12 iunie 2013, 16:53

Foto: arhiva

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Dambovita, a fost informat prin adresa nr. 3923/12.06.2013, de catre Comitetul Local pentru Situatii de Urgenta Rau Alb,cu privire la urmatoarele aspecte:
– Ca urmare a precipitatiilor abundente din ultimele zile, drumul judetean DJ 712 A, zona Iuda, din satul Rau Alb de Jos, a fost afectat puternic de apele pluviale care nu au putut fi preluate de catre santurile adiacente drumului respectiv.
– In consecinta, drumul judetean mai sus mentionat este foarte degradat si chiar impracticabil pe unele portiuni, astfel incat traficul rutier se desfasoara greu, iar in anumite zone autoturismele nu pot traversa fagasele create de mijlocul drumului.
– S-a dispus de catre Presedintele Comitetului pentru Situatii de Urgenta, catre SCLDP Dambovita, in vederea deplasarii unui echipaj in regim de urgenta.
– Informatiile au fost comunicate si Comandamentului Operational pentru Situatii de Urgenta instituit la sediul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Dambovita.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google