JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Poliţiştii au găsit şi capul femeii tranşate, Iuliana Neblea. Descoperirea a fost făcută tot în zona satului Ioneşti pe râul Argeş

Autor:

Data: 31 mai 2013, 20:31

Vineri după-amiază poliţiştii dâmboviţeni au continuat căutările pe râul Argeş şi au găsit capul cadavrului secţionat .Mai clar a fost găsit capul Iulianei Neblea, femeia de 36 de ani care a fost omorâtă şi secţionată de către criminalul ageşean arestat preventiv pentru 29 de zile.Potrivit reprezentanţilor IPJ Dâmboviţa,capul a fost găsit toto în zona unde au fost găsite şi celelalte componente,piciorul stâng de la genunchi în jos şi mâna stângă.Capul a fost  ridicat de către anchetatori  şi transportat la Serviciul de Medicină Legală Dâmboviţa:,,În această după – amiază poliţiştii dâmboviţeni ai indentificat pe albia râului Argeş un fragment de cadavru,respectiv un cap.Acesta a fost ridicat de SML Dâmboviţa în vederea continuării  cercetărilor .” a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dâmboviţa,subinspector Alexandra Nicolae.Şi oamenii din zonă ne-au confirmat faptul că poliţiştii au găsit capul:”Am văzut mai devreme maşina de politie .Erau poliţiştii pe marginea apei.Tot ce este posibil,capul a ieşit la suprafaţă pentru că a plouat şi Argeşul este mare ”ne-a declarat o localnică.Cercetările continuă iar criminalul este în arest.

CITEŞTE: CAZUL FEMEII TRANŞATĂ SI ARUNCATĂ ÎN RÂUL ARGEŞ

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google