JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Prim-vicepreşeditele PPDD Radu Popa a fost exclus din partid

Autor:

Data: 10 mai 2013, 17:36

Biroul Naţional de Coordonare al PPDD a hotărât, vineri, să-l excludă din partid pe prim-vicepreşedintele formaţiunii, Radu Popa, care este şi liderul de grup din Camera Deputaţilor.

„Biroul Naţional de Coordonare a hotărât excluderea din cadrul PPDD a domnului Radu Popa, prim-vicepreşedinte, deputat în Parlamentul României, pentru acţiunile întreprinse în nume propriu şi interes personal împotriva partidului şi a valorilor promovate de acesta”, se precizează în comunicatul e presă.

Comunicatul este semnat de către secretarul general al PPDD, Liviu Robert Neagu, şi este însoţit şi de hotărârea Biroului Naţional de Corodonare, luată vineri, în care se arată că decizia este conformă articolului 16 din Statutul formaţiunii.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google