JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Grindina a compromis culturile de legume și livezile de meri de la Pietrari

Autor:

Data: 7 mai 2013, 10:40

După o ploaie torenţială,insoţită de o grindină puternică care a durat aproape o oră,mai multe gospodării au fost inundate duminică seară în comuna dâmboviţeană Pietrari,iar culturile agricole afectate. Potrivit reprezentanţilor primăriei,apa nu a pătruns în locuinţe şi nu a provocat pagube în case,iar localnicii spun că boabele de gheață de mărimea unui bob de mazăre au compromis mare parte din culturile de legume și livezile de meri:,,După furtună,temperatura a scăzut de la 28 de grade Celsius,la 14 grade,suntem îngrijorați de pagubele provocate de vremea capricioasă, primele constaări arătând că plantaţiile de meri pot fi afectate în proporţie de 30-40%,vom vedea pe zi ce s – a intimplat.” a declarat un localnic.
 Dâmboviţa şi Prahova au fost sub cod galben,în intervalul 15.10 şi 16.30,dar nu au fost semnalate fenomene în alte zone ale judeţelor în cauză,deşi a plouat în multe localităţi.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google