JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.
ppt.ro

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

600 de poliţişti în stradă şi sancţiuni aplicate de 277927 de lei

Autor:

Data: 7 mai 2013, 14:32

Peste 600 de poliţişti dâmboviţeni au acţionat zilnic, pe perioada minivacanţei, pentru liniştea cetăţenilor. În ultima zi, pentru o întoarcere în siguranţă, a fost suplimentat numărul poliţiştilor, prin angrenarea mai multor efective din cadrul structurilor de poliţie rutieră, ordine publică şi transporturi.Urmare a măsurilor dispuse, numărul faptelor cu violenţă a scăzut semnificativ, la fel şi numărul accidentelor rutiere grave. În minivacanţa din acest an nu s-au înregistrat evenimente deosebite, fiind una dintre cele mai sigure şi liniştite din ultimii ani.Poliţiştii au acţionat pentru păstrarea
ordinii şi siguranţei publice, apărarea patrimoniului public şi privat, siguranţa rutieră şi a transporturilor feroviare, pentru ca toţi românii să se bucure în linişte de această minivacanţă.În această perioadă, poliţiştii dâmboviţeni aplicat 1285 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 244 la Legea nr. 61/1991 privind ordinea şi liniştea publică, 56 pentru fapte de natură economico-financiară şi 960 la O.U.G. 195/2002 privind regimul circulaţiei rutiere .Valoarea totală a sancţiunilor aplicate este de 277927 de lei, iar a bunurilor confiscate de 13075 de lei.În urma măsurilor adoptate, în această perioadă, de către Poliţia dâmboviţeană nu s-au înregistrat evenimente deosebite sau cu impact în planul ordinii şi siguranţei publice, minivacanţa din acest an fiind una dintre cele mai sigure şi liniştite din ultimii ani.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google