JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Dâmboviţa sub cod portocaliu de viscol şi ninsori. Grădiniţele, şcolile şi liceele închise

Autor:

Data: 25 martie 2013, 18:46

Judeţul Dâmboviţa este sub atenţionare de cod portocaliu de viscol şi ninsori în intervalul 26 martie ora 04.00-26 martie ora 14.00,când va ninge local abundent, viteza vântului va depăşi rafale de 70 km/h , iar zăpada va fi puternic viscolită şi troienită. Din această cauză Comitetul pentru Situaţii de Urgenţă al judetului Dâmboviţa, condus de prefectul Victor Sanda, a decis închiderea tuturor grădiniţelor ,şcolilor şi liceelor din judeţ. Comitetele locale pentru situaţii de urgenţă au obligaţia să monitorizeze cu atenţie evoluţia fenomenelor meteorologice, pentru a se putea interveni în timp util în cazul apariţiei unor evenimente deosebite.De asemenea, dâmboviţenii aflaţi în dificulate pot apela non-stop numărul de telefon cu tarif normal 0245.611.423.

Recomandări:
– Circulaţia pe sectoarele de drumurile publice cu autovehicule echipate corespunzător perioadei de iarnă.
–    Evitarea deplasărilor pe sectoarele de drumuri publice predispuse la înzăpeziri, în special în perioada de cod portocaliu.
   – Evitarea deplasărilor în acest interval pe traseul DJ 714 Glod – Sanatoriul Moroeni – Peştera şi numai în cazuri de necesitate cu autovehicule de teren şi echipate cu dispozitive antiderapante.
          – Se va circula cu atenţie şi viteză redusă, adaptându-se viteza la starea părţii carosabile, asigurând buna desfăşurare a intervenţiilor cu activităţi specifice de iarnă, efectuate de utilajele programate în teren.
            – În zonele în care se acţionează cu activităţi specifice de iarnă se vor respecta semnificaţiile indicatoarelor rutiere şi indicaţiile responsabililor cu dirijarea circulaţiei.
– Totodată, recomandăm persoanelor cu probleme medicale, luarea tuturor măsurilor necesare efectuării în condiţii de siguranţă şi în timp util a medicaţiei necesare.
– În caz de forţă majoră şi situaţii de deosebite se va face apel prin numărul unic de urgenţă –112, la Comandamentele locale şi judeţene pentru intervenţiile necesare.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google