JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Dumitru Sechelariu a încetat din viaţă

Autor:

Data: 16 februarie 2013, 10:30

Dumitru SechelariuFostul patron al echipei FCM Bacău şi primar al oraşului de pe malul Bistriţei, Dumitru Sechelariu, a încetat din viaţă în această dimineaţă.Dumitru Sechelariu a fost operat marţea trecută la Spitalul Floreasca din Capitală, unde fusese internat din 2 februarie, ca urmare a unor probleme la coloana vertebrală. La scurt timp după intervenţia suferită, Sechelariu a intrat în comă, dar a fost resuscitat, însă starea sa a rămas în continuare gravă. Acesta respira cu ajutorul aparatelor, situaţia lui fiind instabilă şi din cauza bolilor cronice de care suferea.

Fumatul excesiv i-a fost fatal omului de fotbal, apropiaţii spunând că acesta obişnuia să fumeze câte 5 pachete în fiecare zi. Familia a încercat să îl ducă la Viena, pentru a avea parte de cea mai bună asitenţă medicală, însă medicii austrieci au refuzat iniţial un eventual transfer din cauza stării precare de sănătate.

În cele din urmă, în cursul acestei săptămâni, omul de afaceri a fost transportat în Capitala Austriei, iar medicii de acolo, după un set de analize făcute înainte de o nouă intervenţie, au decis că aceasta nu se mai justifică, în condiţiile în care rezultatele au fost unele foarte proaste. Practic, specialiştii austrieci i-au transmis familiei lui Sechelariu că lupta este deja pierdută, iar în cursul acestei dimineţi acesta a refuzat să se mai împotrivească destinului tragic. Sursa: www.prosport.ro

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google