JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Deznodământ tragic: Băiatul de 12 a fost împins pe prietenul său, de 13 ani, şi a căzut în gol. Minorii consumau substante toxice

Autor:

Data: 12 februarie 2013, 10:11

Luni seară ,s-a produs un tragi eveniment. Un băiat de 12 ani a ajuns în comă la Unitatea de Primiri Urgenţe din Târgovişte după ce a căzut pe scara unui bloc lovindu -se puternic la cap. După cercetările desfăşurate de poliţişti  s-a stabilit că în urma unui conflict spontan, se pare că minorul de 13 ani l-a împins pe prietenul său,de 12 ani  acesta din urmă dezechilibrându-se şi căzând în gol.Ceea ce este şi mai grav oamenii legii au stabilit că cei doi minori consumau şi  substanţe toxice:” O echipă de cercetare s-a deplasat la faţa locului, stabilind că minorul, în vârstă de 12 ani  se afla la etajul 3 al scării de bloc, împreună cu un alt minor, de 13 ani, şi consumau substanţe toxice, respectiv prenandez.În urma unui conflict spontan, se pare că minorul de 13 ani l-a împins pe prietenul său, acesta din urmă dezechilibrându-se şi căzând în gol.Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate împrejurările evenimentului, fată de minorul de 13 ani, fiind luată masura internării într-un centru de reeducare”,a declarat agent Raluca Florescu ,puurtător de cuvânt IPJ Dâmboviţa.

VIDEO. Copil căzut în cap pe scara unui bloc din Târgovişte. Incidentul a avut loc în acelaşi bloc unde şi poliţistul Codruţ Oprea a fost bătut .

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google