JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Florin Popescu:” M-am săturat de războiul acesta pe care-l poartă Ţuţuianu cu mine. Nu este în stare nici să-l ducă,nici să-l câştige !”

Autor:

Data: 8 februarie 2013, 15:52

După ce Parlamentul a adoptat,joi  , proiectul Legii bugetului de stat pentru anul 2013, în favoarea adoptarii proiectului de act normativ propus de Guvern pronuntandu-se 309 senatori si deputati si fiind inregistrate 108 voturi “impotriva”,deputatul PDL ,Florin Popescu a susţinut o conferinţă de presă în cadrul căreia a făcut cîteva precizări şi comentarii.În primul rând,deputatul Florin Popescu a spus că în urmă cu câteva săptămâni a făcut un apel către USL Dâmboviţa dar în mod special către liderul Adrian Ţuiţuianu în a  se împlica ,în atragerea de fonduri având drept scop crearea de noi locuri de muncă.Însă apelul nu a avutrezultate.Ba mai mult Florin Popescu a spus că USL Dâmboviţa a pierdut bătălia cu bugetul .Liderul democrat liberal nu a ezitat să spună :”Sincer,eu m-am săturat de războiul acesta pe care-l poartă Ţuţuianu cu mine .Nu este în stare nici să-l ducă,nici să-l câştige.El nu cu mine trebuie să ducă războiul .El trebuie să ducă o luptă pentru binele judeţului ….USL Dâmboviţa a pierdut bătălia cu bugetul ”a afirmat  Florin Popescu

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google