JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Alexandru Bărboiu A plecat la Sfântu Gheorghe

Autor:

Data: 31 ianuarie 2013, 12:38

FCM- GAZ METAN OFFÎn această iarnă, portarul târgoviştean a intrat în contact cu echipa Sepsi din Sfântu Gheorghe, locul 2 în Liga a-4 Covasna. Oficialii formaţiei de pe malul drept al Ialomiţei au fost de acord şi îi vor da actele necesare goalkeeperului târgoviştean.
Pentru a acoperi acest gol, a fost readus, de la A.S. Doiceşti, Adrian Tudose. Puştiul de 18 ani este din Şotânga şi a plecat la echipa antrenată de Ilie Sorin (juniori A1) în vara trecută. Acolo şi-a făcut bine treaba. Este considerat urmaşul lui Zegheru.
Sandu Bărboiu a plecat la Sepsi Sfântu Gheorghe (locul 2 în Liga a 4-a Covasna) împreună cu fostul fundaş al Municipalului, Armando Mihai (24 de ani). Acesta a evoluat câteva etape, din tur, la C.S.M. Alexandria.
Atât Bărboiu, cât şi A. Mihai au evoluat la juniorii Municipalului, generaţia ’88-’87.
Obiectivul formaţiei de pe malurile Oltului este promovarea, în acest an, în Liga a 3-a. în această iarnă va face un cantonament centralizat în Austria.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google