JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Casier de la Oficiul Poştal Pucioasa reţinut de poliţie pentru delapidare

Autor:

Data: 8 ianuarie 2013, 14:15

Un bărbat,casier la Oficiul Poştal Pucioasa a fost reţinut de poliţie după ce ar fi delapidat o sumă destul de mare , 15.394 lei  din propria gestiune . Casierul , în vârstă de 54 de ani, domiciliat în oraşul Pucioasa,cartierul Şerbăneşti , a fost reţinut luni după-amiază , pentru 24 de ore, iar astăzi de dimineaţă a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pucioasa  cu propunere de arestare preventivă . Oarecum surprinzător, astăzi , procurorii Parchetului Pucioasa  nu au emis mandat de arestare pe numele bărbatului . Ei au decis că acesta poate fi cercetate în stare de libertate, cu interdicţia de a părăsi ţara.El este cercetat pentru infracţiuna de delapidare .Din datele de anchetă rezultă că bărbatul casier a început să-şi însuşească bani încă de prin luna iulie a anului 2012. Modul de operare era unul departe de a fi sofisticat: din banii încasaţi  pentru care tăia chitanţe îşi băga în buzunar o mare parte din sume:”Poliţiştii au probat activitatea infracţională a bărbatului în vârstă de 54 de ani ,care în cursul anului 2012 şi-a însuşit ilegal suma de 15.000 lei,sumă din cadrul unităţiii în cadrul căreia era angajat .Acesta a fost reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore ,pentru săvârşirea infracţiunii de delapitare .Fiind prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pucioasa  a fost dipusă măsura de a nu părăsi ţara.Poliţia a fost sesizată de căre Uunitatea în cadrul căreia era angajat  ” a afirmat agent de poliţie Raluca Florescu,purtător de cuvânt IPJ Dâmboviţa .

 Cum a ieşit totul la iveală

Totul a ieşit la iveală în momentul în care şefii  mai mari ai casierului au făcut un control . După ce conducerea Oficiului Poştal Pucioasa  a constatat că bărbatul a băgat mâna în gestiune ,imediat a luat decizia de a-l concedia,mai exact în luna decembrie a anului 2012 şi totodată a depus şi plângere la poliţie .

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google