JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Descinderi la domiciliile unor suspecţi de furt în străinătate

Autor:

Data: 19 decembrie 2012, 15:20

În această dimineaţă au avut loc nouă percheziţii domiciliare la locuinţele mai multor persoane suspectate că sustrăgeau bunuri din străinătate.Ofiţerii Direcţiei de Investigaţii Criminale – IGPR sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgovişte, au descins  la locuinţele mai multor suspecţi ,angajaţi ca şoferi la o societate comercială din judeţul Dâmboviţa cu obiect de activitate transportul internaţional de mărfuri.Suspecţii  se deplasau pe teritoriile statelor vest-europene, în principal Austria, Germania, Franţa, Spania, Italia (cu tranzit Ungaria, Slovenia) unde comiteau furturi de motorină şi bunuri din autocamioane TIR şi din depozite sau societăţi comerciale din zonele limitrofe şoselelor. Suspecţii vizau în special roţi de rezervă de la alte autocamioane, anvelope, jante, acumulatori auto, aparatură electronică etc.

Ascundeau marfa furată în remorci

 Se pare că de comiterea faptelor este suspectat şi unul dintre asociaţii firmei care are calitatea de administrator. Suspecţii transportau bunurile furate prin disimularea cu bunurile transportate legal sau introduse în locaşuri special amenajate ale remorcilor. Pentru sustragerea de motorină din rezervoarele autocamioanelor parcate, aceştia foloseau instalaţii artizanale montate pe saşiul autocamioanelor cu care se deplasau. Şase persoane pentru care s-au emis mandate de aducere, urmează a fi conduse la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgovişte, pentru audieri şi dispunere de măsuri legale
 
 

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google