JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Gloria Corneşti – Petrolul Valea Mare 11-0 (2-0)

Autor:

Data: 16 octombrie 2012, 9:13

Au marcat: Manole 3, Movilă, Matei 3, Cravcescu, Gae, Olteanu, Dumitrescu.
Au arbitrat: ionuţ Zamfir – Georgian Guzu, Aron Pitiş. Observatori F.R.F.: Virgil Botescu şi Nelu Năsăudeanu.
Meciul s-a disputat la Corneşti, pe un teren excelent.
La juniori: 3-0 (neprezentare).
Băieţii lui Nelu Radu s-au străduit să exprime şi pe tabela de marcaj superioritatea din teren, zdrobitoare la toate capitolele. Au realizat scorul etapei contra unei echipe (antrenor ionuţ Olteiu) care a stat câteva etape pe primul loc în clasament, iar săptămâna trecută se auzea că se retrage din campionat.
Gloria a lovit din plin pe flancuri, dar şi frontal. Manole a dat pase inteligente şi trei goluri. Picior (pe dreap¬ta) şi Manole, apoi Stan (pe stânga) au urcat pe rând în atac, iar Cravcescu a scos sufletul din adversari. Matei a fost mereu acolo unde trebuie, a fost mereu pregătit. A marcat trei goluri şi a ajuns la borna cu numărul 13 în clasamentul gol¬gheterilor, pe care-l conduce cu autoritate. Petroliştii şi-au pierdut aplombul şi nu l-au de¬ranjat prea mult pe portarul Bica. Au găsit cu mare greu¬tate calea spre poarta Gloriei. Au fost blocaţi mai mereu de fundaşii centrali Gae şi Oprea . Aceştia au scos balon după balon, împingându-şi echipa în atac.
Chiar de la începutul partidei, Gloria a impus rit¬mul. A pus stăpânire pe meci. După prima repriză, scorul era 2-0 pentru amfitrioni. Vârte¬jul nu s-a oprit aici. În a doua parte a confruntării, Gloria a arătat ca o echipă de calibru. Şi-au
clarificat superioritatea. Nelu Radu a ordonat bombardamenl din toate liniile şi din toate poziţiile. Poarta lui Eftimie a fost penetrată în această parte a jocului de nouă ori şi scorul final a fost 11-0. Gazdele au avut suflu şi au trecut de adver¬sari de câte ori au avut chef. Jucătorii de la Gloria au jucat în repriza a doua de parcă de acest meci ar depinde toată cariera lor. La ei nu există jumătăţi de măsură, ci doar determinare la maxim, mobi-lizare şi concentrare.
Antrenorii Nelu Radu şi Daniel Movilă au trimis în teren următoarea garnitură: Bica – Picior, Oprea (59 – ilie), Gae, Ştefan (46 – Stan) -Cravcescu, Bărcănescu, Calofir (59 – Dumitrescu) -Matei (cpt.), Movilă (46 -Olteanu). Rezerve: C. Oprea -Vasile, Caramalău.
Jucătorul meciului: ionuţ Manole (trei goluri şi trei pase de gol).

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google