JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

F.C. Municipal Târgovişte ÎŞI REIA OBICEIURILE

Autor:

Data: 2 octombrie 2012, 11:11

În partida cu F.C. Cisnădie (judeţul Sibiu), antrenorul Gigi Manea a ales un sistem 4-4-2, cu patru apărători: Penescu (pe dreap¬ta), Cernea (pe stânga), lonuţ Constantin şi Timofte (fundaşi centrali). Linia de fund a fost protejată de închizătorul Gâldău (căpitanul echipei). Pe benzile laterale au fost aşezaţi Enescu (pe dreapta) şi Grigore (pe stânga). în rol de coordonator a fost învestit Negotei. în atac, vârf împins a fost Dragnea. iar ceva mai în spate, puştiul de 17 ani, D. Popa. „Tamponul” în calea atacurilor sibienilor, Gâldău, n-a plecat prea des în atac, a preferat să protejeze defensiva şi n-a încercat să se complice prea mult. „Aripile” Enescu şi Grigore (ambii de piciorul stâng) s-au ocupat cu blocajul lui A. Popa. respectiv Oltean. dar au arătat că ştiu bine să contreze, să pătrundă spre poartă şi să şuteze. în avan¬posturi, Gigi Manea l-a trimis pe Dragnea un vârf care s-a bătut cu defensiva sibiană şi care a culisat când spre dreap¬ta, când spre stânga. în spatele lui, în rol de „volante”, a stat D. Popa. care a ajuns des la finalizare şi a terminat acţiunile de atac cu centrări, pase sau şuturi la poartă (n-au fost pe¬riculoase). A marcat golul victo¬riei când a şutat cu furie (89). A fost jucătorul care a dat lovitura de graţie. Negotei a trebuit să coordoneze acţiunile Municipalului, să şuteze, să bată loviturile libere cu piciorul drept, lucru la care se pricepe de minine. S-a văzut că este accidentat şi că nu se poate desfăşura la adevăratul lui potenţial. în poartă, Zegheru a început bine meciul, respingând în minutul 4, un şut a lui Piko de la 7 m. A fost pe toate centrările lui Gombar, Şaucă şi Grecu. dar şi pe mingiile aruncate la bătaie de Oltean, Piko şi Câmpean. I-a încurajat permanent pe colegii săi şi i-a descurajat prin inter¬venţiile şi paradele sale pe adversari. împreună cu Gâldău. este liderul echipei. N-au putut evolua: Trică (acci¬dentat) şi Marinescu (sus¬pendat o etapă). Dar cei doi fundaşi centrali au fost înlocuiţi cu succes de lonuţ Constantin şi Timofte. „Găselniţa” lui Gigi Manea a avut succes, cei doi reuşind o partidă bună în faţa masivului Gego şi a vitezistului Gaşpar şi, apoi, Grecu. Toţi cei trei atacanţi sibieni au fost foarte incomozi.
Municipal a avut prospeţime (o bună pregătire fizică) şi poftă de joc. A ţinut pasul constant, a avut răutate şi tupeu, energie şi inspiraţie.
Aşteptăm ca echipa finanţată de Ghiorghi Zotic să repete această ispravă în par-tidele următoare. Aşteptăm să-şi reia obiceiurile: să câştige multe meciuri la rând.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google