JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Incendiu în munţii de la limita judeţului Dâmboviţa cu judeţele Braşov şi Argeş .Pompierii şi autorităţile locale din Moroeni în alertă .

Autor:

Data: 13 septembrie 2012, 16:17

Zeci de oameni, pădurari şi inclusiv militari, să luptă să stingă incendiul izbucnit în munţii de la limita judeţului Dâmboviţa cu judeţele Braşov şi Argeş . Incendiul de păşune ,se pare că a izbucnit, miercuri seară , în zona vârfului muntos Pietrele Albe din muntele Jugureanu. Practic ,focul ar fi pornit din judele Argeş şi Braşov cuprinzând şi limita judeţului Dâmboviţa .Potrivit pompierilor dâmboviţeni incendiul a fost semnalat miercuri seară , fumul fiind vizibil de la mare distanţă.Imediat au fost alertaţi pompierii din Argeş,Braşov şi Dâmboviţa dar şi reprezentanţii ocoalelor silvice de la Dâmboviţa şi Argeş . Au intervenit miercuri seară şi au stins incendiul pompierii braşoveni cu voluntarii de la Fundata .În noaptea de miercuri spre joi ,zona cu pricina a fost asigurată de angajaţii de Cantonul silvic Brătei,judeţul Dâmboviţa şi Ocolul Silvic Dragoslavele , judeţul Argeş.Condiţiile meteo nefavorabile se pare că în această după-amiază a făcut ca incendiul să se reaprindă.Imediat s-a dat alerta .20 de pompieri dâmboviţeni au pornit spre zona unde arde dar şi edilul comunei Moroeni ,judeţul Dâmboviţa ,Laurenţiu Moraru s-a mobilizat şi a trimis în zonă viceprimarul şi opt volunari dar nu pot ajunge cu maşinia la locul în care arde,mai au de parcurs pe jos încă vreo 8 km. Primarul comunei Moroieni ne-a declarat că este pregătit să mai trimită în zonă dacă este nevoie încă 20 de voluntari .

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google