JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Liga a 4-a dâmboviţeană: Etapa a 4-a Un lider surpriză

Autor:

Data: 2 septembrie 2012, 15:10

într-o etapă a derbyuri-lor, oaspeţii au învins în trei partide iar gazdele s-au impus în şase meciuri. F.C. Aninoasa a învins categoric, cu 5-1, pe C.S. Conţeşti. Petrolul Valea Mare este noul lider după 1-0, acasă cu Bradul Moroieni.

Este singura echipă cu maxim de puncte (12 în 4 meciuri).

Fără să forţeze Gloria Corneşti a învins în deplasare cu un scor de neprezentare, 0-3, pe Voinţa Petroşiţa. Echipa antrenată de Daniel Caibăr e la coada clasa¬mentului fără niciun punct, la fel ca şi Comerţul Viişoara care a pierdut acasă cu 1-5, partida cu Voinţa Perşinari. Echipa lui Titel Dinu, Recolta Gura Şuţii a câştigat cu 6-0 în faţa celor de la Avântul Produleşti. Lângă Termocentrală, A.S. Doiceşti s-a impus destul de greu cu 1-0 în faţa nou promovatei Comerţul Brezoaele. Atletic Fieni este la primul succes după ce a trecut cu 3-1 de PAS Pucioasa. Meci frumos a fost la Finta. Echipa locală a con¬dus cu 1-0 dar vizitatorii au întors rezultatul prin golurile realizate de Enescu, Mitrea şi Leţu, şi au câştigat cu 1-3. Pe malurilie Cricovului Dulece în derbyul petrolistelor, Flacăra Moreni a învins cu 4-2 pe Petrolul Târgovişte. în această etapă s-au înscris 36 de goluri: 21 gazdele, 15 oaspeţii. în runda următoare cele mai importante meciuri sunt: Utchim Găeşti- F.C. Aninoasa, Bradul Moroieni – Flacăra Moreni, Avântul Produleşti – Petrolul Valea Mare.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google