JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Startul la echipele din Onoare şi Promoţie

Autor:

Data: 29 august 2012, 13:57

Deşi a fost şi este o vară extrem de fierbinte, fot¬balul judeţean a trecut cu bine peste această caniculă, şi-a strâns rândurile şi a organizat noul campionat judeţean de fotbal, ediţia 2012-2013.
După cum ştiţi, Liga a 4-a a început cu o săptămână mai devreme, iar duminică, iau startul şi celelalte două cate¬gorii valorice ale campionatului judeţean de fotbal, Onoare şi Promoţie.în categoria Onoare, la sugestia celor mai mulţi con¬ducători de echipe s-au alcătuit patru serii pe criterii geografice, pentru a scurta distanţa de deplasare şi, implicit, numărul de jocuri.Experienţa ne spune că, periodic, este bine să modificăm, atât cât se poate, componenţa seriilor, deoarece s-au creat două „curente”.
S-au făcut „bisericuţe”, „cooperative” între echipe, dar şi invers, între unele echipe existând mici tensiuni, ambiţii nesportive, care nu au tan-genţă cu fotbalul, cu sportul.
Or, modificând compo¬nenţa seriilor, au „stricat” mai multe „jocuri de culise”, aşa se explică supărarea a 2-3 dele¬gaţii.
Cele patru serii din ca¬tegoria Onoare sunt alcătuite din câte 12 echipe fiecare. Vor promova în Liga a 4-a echipele de pe primul loc din fiecare serie, va retrograda echipa de pe ultimul loc.
Au fost promovate Unirea Ungureni, deoarece Viitorul 2 Caragiale nu putea, fiind, de fapt, cei din Ghirdoveni şi, din această cauză, nu s-au mai înscris, nici în Promoţie, Taxi Săgeata Cătunu, Rapid Ibrianu, Petrolul Răscăieţi, P.C.M. Ungureni, Voinţa Vişina.
în categoria Promoţie s-au înscris echipe noi, dar şi altele care au mai fost în com¬petiţie şi au revenit: Voinţa
Bezdead, Metalul Mija, Gloria Măneşti, Viitorul Voineşti, K.M.T. Comişani, Unirea Româneşti, Voinţa Podu
Rizii, S. Bilciureşti, Gaz Metan 2 Finta. S-a mai înscris şi Fierbinţi, dar s-a retras pe ultima sută de metri?!
S-au alcătuit 3 serii pe criteriul geografic, fiecare serie având câte 12 echipe, mai puţin cele din „vest”, prin renunţarea celor din Fierbinţi.
Au renunţat la com¬petiţie C.S. Răcari, Tisenmetal Colibaşi, Nino Lunguleţu, Viitorul 2 Caragiale (Ghirdoveni), Zimbrul Vlădeni, Dacia Hulubeşti.
S-au retras 5 echipe şi s-au înscris, în locul acestora,12.
Campionatul judeţeande fotbal, ediţia 2012-2013, are la start 102 echipe, cele mai multe echipe din ultimii 20 de ani. Au mai fost încă 2-3 echipe dornice să se înscrie în Promoţie, însă au venit mult mai târziu, când toate pro¬gramele erau finalizate.
Duminică, vor lua star¬tul cele două categorii valorice, în care sperăm ca fair-play-ul să fie la loc de cinste. Vor fi meciuri multe şi, ca orice început, cu mici greutăţi de organizare.
Dar, atenţie mare la caniculă, la organizarea asis¬tenţei medicale cât mai compe¬tente, cu trusa necesară, nu doar cu o sticlă cu apă!
în comparaţie cu fot¬balul din Liga a 2-a şi a 3-a, despre care încă nu se ştie când vor începe, cu câte echipe, deşi s-au amânat o dată, este posibil să se mai lungească reluarea campiona¬tului, dând peste cap tot pro¬gramul echipelor care şi-au respectat programul de pregătire, până la data fixată iniţial de F.R.F.
Iată, A.J.F. Dâmboviţa începe competiţia la timp şi cu un număr mai mare de echipe.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google