JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Recolta de prune, de anul acesta este una record la Bărbuleţu.Anul acestea se va face şi foarte multă ţuică, şi de o calitate superioară, clienţi să fie! VIDEO

Autor:

Data: 27 august 2012, 8:34

Seceta şi-a pus amprenta şi asupra judeţului nostrum.Dacă din cauza lipsei precipitaţiilor şi a caniculei, majoritatea culturilor din judeţul nostru , au fost compromise în proporţie de 50%, nu acelaşi lucru îl pot spune şi producătorii de fructe din comuna Bărbuleţu. Recolta de prune de exemplu , de anul acesta este una record, spun ţăranii, care speră să le valorifice fie ca fructe fie după ce vor face din acestea renumita ţuică de Bărbuleţu.Aproximativ 100 de kilograme de fructe recoltează dintr- un singur prun ţăranii din Bărbuleţu .Din cauza greutăţii mulţi dintre pomi au început să se rupă. Producătorii de la Bărbuleţu spun că anul acestea se va face şi foarte multă ţuică, şi de o calitate superioară, clienţi să fie, spun oamenii.Singura problemă rămâne însă piaţa de desfacere , mulţi dintre producătorii dâmboviţeni spun că nu au loc în pieţele din capitală din cauza negustorilor, astfel că mulţi sunt nevoiţi să-şi vândă marfa la engros.Oamenii sunt totuţi încrezători că vor reuşi să-şi valorifice marfa pentru că nu în toate zonele ţării prunii au rodit în cantităţi atât de mari astfel că mare parte din producţie va ajunge în multe zone din ţară şi chiar în străinătate.


Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google