JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Tentativă de suicid. Un bărbat de 27 de ani s-a aruncat de la etajul II al Spitalului de Pshiatrie din Târgovişte! VIDEO

Autor:

Data: 24 august 2012, 21:29

Un bărbat de 27 de ani din comuna dâmboviţeană Cornăţelu a ajuns în stare gravă la Terapie Intensivă după ce s-a aruncat de la etajul II al  Spitalului de Pshiatrie din Târgovişte.Se pare că tânărul  are probleme psihice destul de grave şi într-un moment scăpat de sub supraveghera personalului medical  acesta a încercat să-şi ia viaţă ,aruncându-se de la etajul II al  Spitalului de Pshiatrie din Târgovişte.Bărbatul se afla internat în camera de izolare doar de câteva ore.Ceea ce este mai grav geamul camerei nu avea gratii . Bărbatul a mai fost la un pas să-şi piardă viaţă în cursul acestei zile ..El a fost preluat de ambulanţă şi poliţie de pe stradă şi internat la Psihiatrie .În zona Ulmi , bărbatul aflat pe mijlocul străzii a fost la un pas să  fi călcat de un tir. La doar trei ore de la internare bărbatul s-a aruncat de la etajul II al  Spitalului de Pshiatrie din Târgovişte .La faţa locului s-a deplasat ambulanţa care a preluat pacientul transportându-l la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte.Tânărul prezintă fracură de bazin şi multiple traumatisme caranio- cerebrale  .La faţa locului s-au deplasat şi poliţiştii care au deschis o anchetă :”La faţa locului s-a deplasat echipa operativă.Se desfăşoară cercetări în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul,urmînd a se propune soluţie legală prin Parchet ” a declarat insp.principal Florina Udroiu,purtător de cuvânt IPJ Dâmboviţa.Reprezentanţii Direcţiei  de Sănătate Publică Damboviţa  au aflat de la presă  ce s-a întâmplat la Spitalul de Psihiatrie Târgovişte . Se pare că pacientul  s-a aruncat de la al doilea etaj al clădirii. Nu se ştie deocamdată unde se aflau supraveghetorii, cei care ar fi trebuit să nu-i scape din ochi pe bolnavi.Cel mai probabil, luni o comisie de anchetă din cadrul DSP va încerca să stabilească împrejurările acestui incident.Cu câteva luni în urmă ,tot la acest spital ,o pacientă, în vârstă de 76 de ani, s-a aruncat de la etajul al doilea al clădirii şi a murit pe loc. Medicii de la Ambulanţă s-au chinuit mai bine de o jumătate de oră să o readucă la viaţă pe femeie, însă degeaba.

Citeşte şi:

A MURIT PE LOC: o bătrână s-a aruncat de la etajul al doilea Spitalul de Pshiatrie Târgovişte! VIDEO

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google