JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Ecaterina Andronescu : “Să pui oamenii de 90 de ani să jure cu mâna pe Biblie, pe capota maşinii, e dincolo de ce îmi putea mie imaginaţia să îmi spună”

Autor:

Data: 18 august 2012, 11:07

Ecaterina Andronescu ,Ministrul Educaţiei vineri,17 august a făcut o vizită de lucru în mai multe localităţi din judeţul Dâmboviţa.A avut o întâlnire şi cu presa la sediul PSD Dâmboviţa unde a făcut declaraţii şi în calitate de politician. Procurorii DNA fac verificări în mai multe judeţe, printre care Vrancea, Olt, Gorj şi Alba, în cazul unor sesizări privind suspiciuni de vot multiplu la referendumul din 29 iulie.Întrebată de presă cum comentează acţiunea procurorilor de a pune oamenii să jure pe biblie în ceea ce priveşte Referendumul din 29 iulie,social-democrata a spus , că nu îşi putea imagina că procurorii pot derula anchete scoţând, în unele judeţe, oameni din biserică şi punându-i să jure pe Biblie, pe capota maşinii:Eu am crezut, la Revoluţia din 1989, că în această ţară nu trebuie nimănui să îi mai fie frică decât dacă încalcă legea. Să te duci să scoţi oamenii din biserică sau să te duci să pui oamenii de 90 de ani să jure cu mâna pe Biblie, pe capota maşinii, e dincolo de ce îmi putea mie imaginaţia să îmi spună„, a declarat Ecaterina Andronescu.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google