JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Primarul de la Bilciureşti către Ministrul Educaţiei:”Am nevoie de o central termică la şcoală iar domnul premier să nu mai bage oameni însemnaţi în Guvern. Omul însemnat este omul Dracului …” VIDEO

Autor:

Data: 17 august 2012, 17:58

Ministrul Educaţiei,Ecaterina Andronescu a vizitat o serie de  unităţi şcolare din judeţul Dâmboviţa.Prima oprie  a făcut-o în comuna dâmboviţeană Cojasca ,în satul Fântânele unde situaţia este destul de dificilă ,copiii învaţă în trei schimburi.Prezent la Cojasca a fost şi primarul comunei Bilciureşti, Eftimie Simion,nea Fane cum îi spun colegii de partid şi nu numai.Edilul de la Bilciureşti , Eftimie Simion este omul care spune lucrurilor pe nume ,adică adevărul ,verde în faţă.La plecarea ministrului ,primarul de la Bilciureşti a ţinut să –i spună doamnei Andronescu şi doleanţele dumnealui şi anume că are nevoie de o central termică la Şcoala din Bilciureşti şi totodată prin  interemediul  doamnei  Andronescu să-i transmită premierului Ponta un mesajşi anume:”Să-i spuneţi domnului premier să nu mai bage oameni însemnaţi în Guvern.Omul însemnat este omul Dracului …”.

 

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google