JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Teroarea continuă la Gura Şuţii .Bătăuşul face noi victime, o bătrână de 78 de ani a fost găsită lată lângă WC-ul din curte! VIDEO

Autor:

Data: 8 august 2012, 9:23

Panică şi teroare în comuna  dâmboviţeană Gura Suţii după  ce în noaptea de marţi spre miercuri  o altă  bătrană a fost bătută cu bestialitate de un necunoscut. Acesta este al treilea caz în ultima lună şi a cincea victimă. Bătrânele din sat, spun că nu mai au somn noapte când ştiu că oricând pot devein urmatoarele victime. De mai bine de o lună localnicii din comuna Gura Şutii nu mai au linişte noaptea. Oamenii spun că agresorul este cineva din sat care cunoaşte femeile bătrâne care locuiesc singure:”Doamne ,să facă cineva ceva ,ceva ,ne este frică …” a declarat o bărână.”Nu cere,nu fură  doar dă în cap şi  fuge …” a declarat o vecină .”A bătut-o pe aia bătrână după care a venit lângă casă  şi a ieşit nora mai tânără  şi a dat peste el ,l-a împins şi el a fugit …” a declarat un vecin .În noaptea de marţi spre miercuri  , o altă femeie de 78 de ani a fost găsită desfigurată, de către nora sa , chiar in toaleta curtii. Bătrana fusese lovită în cap şi în zona feţei cu o sapă. Imediat rudele au chemat o ambulanţă care a transportat-o la spitalul din Găeşti  iar apoi la Spitalul Judeţean de Urgenţa din Târgovişte:”Am găsit-o desfigurată lângă WC. Am luat-o de a acolo şi tot horcănea ,imediat i-am aprins o lumânare ,am crezut că moare .Cred că este vorba de acelaşi agresor ” a declarat domnul Ilie .”Este al teilea caz şi cinci bătrâne snopite în bătaie .Cu o sapă a lovit-o .S-a dus la wc şi acolo a lovit-o.” a declarat o vecină .Primarul comunei împreuna cu cetăţenii vor face patrule de noapte pentru a prevenii astfel de incidente:”Suntem debusolaţi dar să ştiţi că măsurile le-am luat de la primul caz .Am mărit efectivele de pază, mai mult după miezul nopţii dar acum iată s-a întâmplat mult mai devreme .Avem mari bătăi de cap,oamenii sunt disperaţi .Au venit şi jandarmii ” a declarat primarul Dinu Constantin, comuna Gura Şuţii .Daca în primul caz autorul este in arest preventiv, în celelate două politştii încă  mai caută. Autoritătile locale au apelat la sprijinul jandarmilor care, în nopţile următoare vor fi ajutaţi de patrule voluntare formate din localnici.  Totodată, politştii au demarat o anchetă  şi nu exclud posibilitatea ca autorul sa fie acelaşi în ultimele două cazuri:”Am fost sesizaţi că o femeie de 78 de ani din Gura Şuţii a fost victima unei agresiuni, în timp ce se afla  în grădina locuinţei sale . În primul caz, al celor două femei, agresorul se află în arrest preventive, în cel de-al doilea caz se probează vinovăţia agresorului care a fost identificat ” a declarat agent Raluca Trandafir, purtător de cuvânt IPJ Dâmboviţa. Oamenii din  Gura  Suţii spun că nu vor avea  linişte până când autorul acestor agresiuni nu va fi prins şi pedepsit.

Citeşte şi:

Două femei în stare de incoştienţă au ajuns la UPU Târgovişte după ce AU FOST BĂTUTE MĂR! VIDEO ŞOCANT

TEROARE LA GURA SUŢII. Alte două femei au fost bătute în propria locuinţă! VIDEO ŞOCANT


Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google