JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Primarul PDL de la Hulubeşti Adrian Chiriţă, soţul consilierei PPDD Găeşti, Florentina, se pare că s-a specializat în ţepe

Autor:

Data: 22 iulie 2012, 11:02

Dacă au umblat zvonuri cu capul spart cum că s-ar fi împrumutat în bănci şi la persoane fizice de sume impresionante, pe care nu le-ar mai fi dat niciodată înapoi, pierzându-şi astfel averile cu care a gajat, iată că acum este protagonistul unui nou episod penal. Ilustrul personaj al Vestului Sălbatic de la Hulubeşti, unde anarhia este lege, a făcut bani din vânzarea a două autoturisme care sunt proprietatea firmei de leasing SC SEBASTIAN din Bucureşti. În fapt, în urmă cu câţiva ani, firma soţilor Chiriţă a achiziţionat de la ei autoturismele, pe care ulterior nu le-a mai plătit. Firma Sebastian a reziliat contractul şi i-a somat să predea urgent maşinile. Ce i-a trecut prin cap lui Chiriţă? Păi, bombe! A vândut Loganurile pe încredere unor oameni de sat, păcălindu-i şi pe aceştia că actele le va face când va avea timp. Întreaga poveste a explodat chiar de Sf. Ilie, când avocatul celor de la Sebastian l-a dibuit pe Chiriţă şi maşinile vândute ilegal, dar declarate furate cu autor necunoscut. Ce a făcut primarul, în loc să stea ghiocel? A asmuţit-o pe Chiriţica pe avocat şi pe un cetăţean din comună care-i arătase drumul. Dacă avocatul a apucat să se apere cu ţipete, săteanul… şi-a luat-o artistic şi pepistic! Dacă una dintre maşini este transformată în avicola şi va putea fi luată fără bătăi de cap de către proprietari, cu a doua e mare problemă. Aceasta a fost vândută acum doi ani şi jumătate, pe 150 milioane lei vechi, chiar consilierului personal al primarului, Petre Ion, care nu vrea s-o dea şi basta până nu-şi primeşte banii înapoi de la primar pentru că el a mai băgat vreo 70 milioane lei vechi s-o revopsească şi s-o dichisească. Petre Ion i-a cerut explicaţii fostului şef, care însă l-a trimis la plimbare, văitându-se că a pierdut şi el 30 de maşini „pe chestii de-astea”. Aşteptăm cu interes să vedem ce va spune legea, mai ales că maşinile au fost declarate furate de către firma de leasing, după ce familia Chiriţă s-a aciuat la Hulubeşti şi şi-a falimentat firma de taxiuri, vânzând ce n-a avut.

Sursa: cronica-gaestiului.ro

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google