JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Elevi sustin proba obligatorie a profilului: matematica sau istorie

Autor:

Data: 4 iulie 2012, 10:00

Absolventii de liceu s-au prezentat, miercuri, la a treia proba scrisa din cadrul Bacalaureatului 2012 pentru a sustine proba obligatorie a profilului, avand de ales intre matematica si istorie.Aproape 180.000 de absolventi de liceu sustin astazi proba obligatorie a profilului, avand de ales intre matematrica si istorie. Examenul a inceput la ora 9.00, in toate unitatile de invatamant existand camere video, menite sa ii impiedice pe absolventii claselor a XII-a sa copieze.
Pentru acest examen, Centrul National pentru Evaluare si Examinare (CNEE) a avut pregatite 10 subiecte, care erau in conformitate cu programa scolara si cu modelul evaluarilor internationale. Conform legislatiei BAC 2012, structura testului pentru proba scrisa este formata din 3 subiecte, fiecare avand 30 de puncte.

Joi, 5 iulie, examenul BACALAUREAT 2012 (BAC 2012) continua cu proba scrisa la alegere a profilului/specializarii. Ulterior, pe 8 iulie, vor fi afisate rezultatele, elevii avand la dispozitie ziua de 9 iuni,e intre orele 8.00 – 12.00, pentru a depune contestatiile. Rezultatele finale vor fi afisate pe 13 iulie, dupa ce, pe 10 – 12 iulie, acestea au fost recorectate.

Bacalaureat 2012. Barem istorie 

Bacalaureat 2012. Barem 

Bacalaureat 2012. Subiecte istorie 

Bacalaureat 2012. Subiecte matematica

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google