JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Florin Popescu a pierdut funcţia în faţa candidatului USL Adrian Ţuţuianu ! VIDEO

Autor:

Data: 11 iunie 2012, 11:13

Florin Popescu

 Florin Popescu a pierdut funcţia în faţa candidatului USL Adrian Ţuţuianu. Ţuţuianu a luat 54,14 la sută, în timp ce Florin Popescu (PDL), a înregistrat 33,48 la sută, arată rezultatele parţiale ale scrutinului de duminică anunţate, luni dimineaţă, de reprezentanţii USL.

Adrian Tutuianu

„Din datele preliminare pe care le avem până la acest moment în ceea ce priveşte funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean, avem 54,15 la sută, în timp ce Florin Popescu are 33,48 la sută. Este o victorie clară, o victorie împotriva abuzurilor şi care arată că dâmboviţenii sunt nemulţumiţi de modul în care PDL, prin Florin Popescu, a gestionat probelemele acestui judeţ. Ştiu din prima zi ce trebuie făcut la Consiliul Judeţean, am să intru imediat în pâine şi ştiu foarte bine că voi avea o majoritate foarte solidă, undeva la 60%, adică ceea ce înseamnă în jur de 22 de consilieri. În judeţ ucrurile au evoluat tot spre USL, datele obţinute până la această oră arătând că avem 50 de primari în judeţ”, a declarat senatorul Adrian Tuţuianu, într-o conferinţă de presă susţinută, luni dimineaţă, la sediul de campanie al USL Dâmboviţa.La conferinţa de presă, Ţuţuianu a fost însoţit de ministrul Mediului, Rovana Plumb, care a spus că ea şi premierul Victor Ponta vor sprijini judeţul Dâmboviţa.”Doresc să vă spun că din partea Guvernului Ponta tot sprijinul va fi îndreptat spre judeţul Dâmboviţa, iar eu, că ministru al Mediului, cu siguranţă că, fiind şi de aici, voi face în aşa fel ca niciunul dintre primarii din Dâmboviţa să nu fie dezavantajat, iar comunităţile locale să beneficieze de tot sprijinul pentru dezvoltarea localităţilor în care trăiesc”, a declarat Rovana Plumb.

Reprezentanţii USL Dâmboviţa susţin că, pe lângă funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean, social-democraţii au mai câştigat şi mai multe primării de comune şi oraşe care erau conduse de primari PDL. Exemple de primării câştigate de USL: Băleni, Braniştea ,Slobozia Moară, Titu, Tărtăşeşti, Morteni, Moroieni, Răzvad, Gura Ocniţei, Vişineşti, Cândeşti, Găeşti, Valea Mare

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google