JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

ACCIDENT DE MUNCĂ SOLDAT CU DECESUL UNUI BĂRBATl la Tărtăşeşti : omul a căzut de la 5 metri înălţime şi s-a înfipt cu abdomenul într-un fier beton

Autor:

Data: 1 iunie 2012, 9:51

O clipă de neatenţie l-a costat  viaţa pe un bărbat de 40 de ani, , care lucra la un acoperiş. Omul a căzut de la 5 metri înălţime şi s-a înfipt cu abdomenul într-un fier beton în diametru  de 6 milimetri. Accidentul s-a petrecut în localitatea dâmboviţeană Tărtăşeşti.Bărbatul era angajat la o societate comercială din Bucureşti ce are ca domeniu de activitate realizarea de construcţii iar în momentul când s-a produs tragicul accident se afla în timpul programului de lucru şi efectua reparaţii la acoperişul unei hale din cadrul societăţii Avicola Tărtăşeşti.Impactul a fost fatal,bărbatul a decedat pe loc.Fiind vorba de un accident de muncă la faţa locului s-au deplasat criminaliştii şi inspectorii din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă Dâmboviţa .S-a deschis o anchetă în acest caz pentru a se stabili cu exactitate cauzele producerii accidentului de muncă.Cadavrul bărbatului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Dâmboviţa în vederea efectuării necropsiei .

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google