JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.
ppt.ro

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Se plimba cu vaca tranşată în maşină

Autor:

Data: 30 ianuarie 2012, 13:29

Se plimba cu vaca tranşată în maşină

În urma unei acţiuni pe linia respectării normelor sanitar veterinare şi pentru siguranţa alimentelor, poliţiştii au identificat o persoană care transporta o  bovină sacrificată pentru care nu a putut face dovada transportului în conformitatea cu legislaţia sanitar-veterinară în vigoare La data de 29 ianuarie 2012, lucrătorii Poliţiei Oraşului Fieni, împreună cu lucrători din cadrul D.S.V.S.A Dâmboviţa au organizat şi executat o acţiune pe linia respectării normelor sanitar-veterinare şi pentru siguranţa alimentelor, ocazie cu care a fost identificat C.M., de 35 de ani, din comuna Moroieni, în timp ce transporta în interiorul autovehiculului o bovină sacrificată şi tranşată.Conducătorul auto nu a putut face dovada transportului  în conformitate cu respectarea legislaţiei sanitar-veterinare  în vigoare , acesta fiind sancţionat contravenţional conform prevederilor articolului 3, litera „b”, punctul 1) din H.G 984/2005, privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor la normele sanitare veterinare şi pentru siguranţa alimentelor.

De asemenea, specialiştii din cadrul D.S.V.S.A au aplicat o sancţiune contravenţională pentru nerespectarea normelor privind sacrificarea animalelor, totodată fiind dispusă distrugerea întregii cantităţi de carne.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google