JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

„Dovada ca USL si-a platit protestatarii” VIDEO

Autor:

Data: 20 ianuarie 2012, 19:12

"Dovada ca USL si-a platit protestatarii"

Un film postat pe youtube arată imagini de la mitingul USL de joi, de la Arcul de Triumf din Capitală, în care o persoană împarte câte 50 de lei câtorva manifestanţi, după ce le caută numele pe o listă.

Pe clipboardul ţinut în mână de cel care împarte banii se pot observa siglele PSD şi PNL.

Filmul a fost postat pe youtube astăzi, de un utilizator care nu a mai încărcat nici un alt film pe acest canal de comunicare. Userul se numeşte mikigm8.

Filmul, intitulat „Dovada ca USL si-a platit protestatarii (19.01.2012)”, ar fi fost filmat cu camera ascunsă, însă imaginile sunt destul de clare. De asemenea, feţele persoanelor care primesc bani, precum şi a celui care le dă banii, nu apar în nici un moment în cadru.

Mihai Voicu, vicepreşedintele PNL, a declarat pentru gândul că aducerea oamenilor la miting, pe bani, nu este o practică a PNL şi că i se pare ilogic ca cineva să procedeze astfel cu nişte oameni care sunt membri de partid. El a declarat că nu a văzut filmul, dar că „este foarte uşor şi de regizat, este foarte uşor şi să fie o întâmplare”.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google