JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Ioan Boc a murit

Autor:

Data: 27 decembrie 2011, 23:26

Tatăl premierului Emil Boc, Ioan Boc, a decedat, marţi seară, la Spitalul de Recuperare din Cluj-Napoca, la vârsta de 87 de ani, după ce a suferit, în ultimii ani, trei atacuri vascular-cerebrale, au declarat surse apropiate familiei.

Sursele citate au declarat, marţi,  că premierul Emil Boc este aşteptat să sosească la Cluj-Napoca, însă nu au putut preciza cu exactitate că Marţi seară, la ora 20.00, premierul Emil Boc a ajuns la Palatul Victoria pentru a conduce şedinţa de guvern, ultima din acest an, şedinţă care a fost încheiată după aproximativ 40 minute de la începere, premierul Emil Boc urmând să plece c

Directorul Spitalului de Recuperare din Cluj-Napoca, Sanda Patrichi, declara, cu o zi în urmă, că starea lui Ioan Boc, care a suferit un accident vascular cerebral şi a fost spitalizat, era stabilă.

„Starea pacientului Ioan Boc este stabilă. Pacientul este stabil din punctul de vedere al tensiunii, cordului, analize sanguine. Nu este o condiţie foarte bună, dar sperăm să trecem peste asta şi lucrurile să se îmbunătăţească şi mai mult”, declara Sanda Patrichi.

Ioan Boc, tatăl premierului Emil Boc, a suferit un accident vascular cerebral, fiind internat, în 13 decembrie, la Spitalul Clinic de Recuperare din Cluj-Napoca.

În noiembrie, Ioan Boc, în vârstă de 87 de ani, a fost internat la Spitalul de Pneumologie din Cluj, cu o afecţiune pulmonară. El a fost externat după câteva zile, timp în care i-au fost făcute mai multe investigaţii şi i s-a recomandat un tratament.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google