JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Bărbat împuşcat de un jandarm pe care l-a ameninţat cu un cuţit

Autor:

Data: 27 decembrie 2011, 12:50

 Bărbat împuşcat de un jandarm pe care l-a ameninţat cu un cuţit

Bărbat împuşcat de un jandarm pe care l-a ameninţat cu un cuţit

Un bărbat de 23 de ani, din comuna gălăţeană Pechea, a fost împuşcat, luni seară, de un jandarm, în timpul unei intervenţii, după ce tânărul l-a ameninţat cu cuţitul, echipajul Jandarmeriei fiind chemat la faţa locului pentru că tânărul îşi agresa mama.

ncidentul a fost sesizat, lui seară, în jurul orei 19.00, la numărul de urgenţă 112, părinţii tânărului chemând un echipaj de intervenţie pentru că tânărul îşi agresa mama.

La faţa locului a ajuns o echipă mixtă formată dintr-un jandarm şi un poliţist. Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Galaţi, Costin Barbu, a declarat că atunci când a venit echipajul la faţa locului tânărul avea în mână un cuţit, iar când i s-a cerut să se liniştească, acesta l-a atacat pe jandarm.

Acesta a tras un foc de avertisment, dar pentru că tânărul a continuat să fie agresiv jandarmul a tras asupra lui, împuşcându-l în abdomen.

„După producerea incidentului a fost sesizat Parchetul Militar, în acest caz fiind audiate părţile implicate. Urmează să fie comunicate deciziile legale în acest caz”, a declarat purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Galaţi

După incident, tânărul, care se pare că este surdo-mut, a fost internat la Secţia de Chirurgie a Spitalului de Urgenţă „Sfântul Apostol Andrei” din Galaţi, a fost operat, iar în prezent starea lui este stabilă.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google