JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Conflict interetnic la Miercurea Ciuc. Un hocheist român a fost bătut

Autor:

Data: 14 decembrie 2011, 14:08

Lajos Vakar

Lajos Vakar

Mai mulţi jucători din lotul olimpic al României şi-au supus un coleg la umilinţe verbale şi fizice în vestiarul patinoarului Lajos Vakar din Miercurea Ciuc, motiv pentru care o comisie, formată din reprezentanţi ai Federaţiei Române de Hochei pe Gheaţă şi Comitetului Olimpic şi Sportiv Român, vor analiza acest incident.

Incidentul s-a petrecut chiar de Ziua Naţională a României, într-unul din vestiarele patinoarului Lajos Vakar din Miercurea Ciuc, în care se aflau componenţii lotului FOTE.

Oficialii Federaţiei Române de Hochei pe Gheaţă au dispus, de urgenţă, o anchetă din care a reieşit că jucătorul Florin Cosmin Marinescu a fost supus unor umilinte verbale şi fizice de neacceptat. Incidentul a fost provocat de jucătorul Antal Alfred şi continuat de jucătorii Gereb Istvan şi Molnar Akos, care au recunoscut cele întâmplate.

“Faptele sunt regretabile şi, mai grav, că s-au petrecut în cadrul unui program multianual, iar sportivii implicaţi vor reprezenta România la o competiţie organizată de Comitetul Olimpic şi Sportiv Român. Avand în vedere acest aspect, în cursul zilei de 12 decembrie s-a hotărât ca incidentul să fie analizat de o comisie, formata din reprezentanţii COSR şi FRHG, iar decizia privind sancţionarea celor implicaţi să fie luată de Comisia de Etică a COSR”,a declarat preşedintele Federaţiei Române de Hochei pe Gheaţă, Tanczos Barna.

Totodată, cazul a fost înaintat şi comisiei de disciplină a Federaţiei Române de Hochei pe Gheaţă, care va dispune măsurile ce se impun.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google