JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Carosabilul umed produce neplăceri !

Autor:

Data: 10 noiembrie 2011, 14:31

Vremea capricioasă a pus stăpânire pe întreaga ţară.Fiţi cu ochii în patru atunci când vă urcaţi la volan şi să nu goniţi pe carosabilul umed . Şi ceaţa vă poate da bătăi de cap dacă nu sunteţi atenţi când conduceţi.Poliţiştii rutieri vă recomandă :
– Înaintea de a pleca în călătorie, informaţi-vă asupra condiţiilor de deplasare pe traseul ales, precum şi despre condiţiile meteo rutiere prognozate pentru zona tranzitată
– Asiguraţi-vă că sistemele de iluminare şi semnalizare, dar şi cel de climatizare/dezaburire, funcţionează corespunzător!
– Utilizaţi corect luminile de întâlnire, chiar şi pe timpul zilei, pe toate categoriile de drumuri şi a celor de ceaţă în condiţiile prezenţei acestui fenomen!
– Adaptaţi permanent viteza de deplasare la condiţiile de drum umed (acoperit cu apă sau mâzgă)!
– Păstraţi o distanţă mai mare faţă de autovehiculele care circulă în faţă, mai ales atunci când deplasarea se face pe un dum acoperit de apă sau mâzgă
– Evitaţi, pe cât este posibil, manevrele de depăşire care nu sunt absolut necesare. Acestea nu scurtează semnificativ timpul de deplasare, însă pot pune în pericol siguranţa traficului rutier.
– Evitaţi folosirea bruscă a sistemului de direcţie şi a mecanismului de frânare al autovehiculului!

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google