JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

-VIDEO-O caroserie de maşină, abandonată în Barajul de la Perşinari. POSIBIL FURATĂ

Autor:

Data: 7 noiembrie 2011, 14:00

O caroserie de maşină, abandonată în Barajul de la Perşinari. POSIBIL FURATĂO caroserie de maşină, abandonată în Barajul de la Perşinari. POSIBIL FURATĂ

Un bărbat din comuna dâmboviţeană Perşinari a făcut o descoperire ciudată .A găsit o caroserie de maşină scufundată în apa Barajului de la Perşinari.Omul nu a stat prea mult pe gânduri şi în loc să anunţe poliţia şi-a chemat ajutoare să scoată caroseria la mal după care să o valorifice la un centru de colectare fier vechi.Duminică a reuşit să ducă prima jumătate de caroserie la central de fier vechi iar astăzi când ar fi trebuit să ducă şi cealaltă jumătate s-a sesizat poliţia:”Am venit dumincă la peşte şi am văzut caroseriaîn apă aproape de  mal.Am scos-o la mal şi am dus-o la fier vechi.Acum a venit  poliţia care încearcă să ia seria caroserie.Cred că este de ceva vreme aruncată şi acum a adus-o apa la mal.Pe prima jumătate care am dus-o la fier vechi şi am luat 936.000 lei vechi Caroseria este de Dacie Brek ” a declarat Daniel Chişeru .”Am scos-o şi o parte am dus-o la fier vechi ” a declarat Dobrică Dorina Oamenii legii s-au deplasat la faţa locului şi au demarat o anchetă .Este posibil ca această maşină să fi fost furată şi aruncată în Barajul de la Perşinari.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google