JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

MINERUL MOTRU-F.C.M. TÂRGOVIŞTE !

Autor:

Data: 6 octombrie 2011, 11:58

Vineri,pentru F.C.M. Târgovişte urmează un meci destul de greu,în deplasare cu Minerul Motru.Băieţii de la F.C.M. Târgovişte şi-au propus să se întoarcă de la Motru cu o victorie.

Vineri,pentru F.C.M. Târgovişte  urmează un meci destul de greu,în deplasare cu Minerul Motru.Băieţii de la F.C.M. Târgovişte  şi-au propus să se întoarcă de la Motru cu o victorie.Ca să-şi atingă obiectivul ,băieţii trebuie să se dedice în totalitate acestei partide.Pentru confruntarea cu Minerul Motru ,antrenorul Remus Gîlmencea a convocat un lot de 18 jucători care de astăzi intră în cantonament la Şotânga.Cele mai interesante partide al Campionatului Ligii a III-a ,seria a IV-a ,contând pentru etapa a VIII-a sunt:Gaz Metan II Mediaş cu Girom Albota şi Minerul Motru cu F.C.M. Târgovişte  .Începând cu ora 15,vineri,pe www.tvpartener.ro ,secţiunea text live puteţi urmări partida dintre Minerul Motru şi F.C.M. Târgovişte

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google