JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.
ppt.ro

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

ADERILE NECONTROLATE LE DAU DE MUNCĂ POMPIERILOR

Autor:

Data: 6 octombrie 2011, 15:14

Ieri, 05 octombrie, echipajele de pompieri de la I.S.U.”Basarab I” Dâmboviţa au fost solicitate la 20 arderi necontrolate, în care au ars peste 41 hectare de vegetaţie uscată și 4 incendii, astfel:
 Detaşamentul Târgovişte (4ha);
 Detașamentul Găești (14ha);
 Detaşamentul Titu (7ha);
 Detașamentul Pucioasa (0,2ha);
 Garda Potlogi (3000mp A1,km51 și 5ha-Găiseni, jud.Giurgiu);
 Garda Răcari (3,3ha);
 Garda Corneşti (5,5ha);
În trei situații arderile necontrolate au produs pagube materiale. În Dragomirești flăcările au distrus 20 de stâlpi din lemn și o baracă din lemn pe o suprafță de cca.40mp, la Ulmi focul a distrus 40m gard aparținând Direcției Silvice Dâmbovița, la Cândești Deal focul care a mistuit 2ha de vegetație uscată a distrus și 2ha de litieră, pompierii reușind să oprească extinderea flăcărilor și la pădurea din apropiere.
În timp ce se deplasa la o ardere necontrolată, un echipaj de pompieri de la Garda Răcari a acționat, pe traseu, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autoturism Dacia Logan implicat într-un accident rutier. Din primele cercetări se pare că focul a fost provocat de un scurtcircuit la un cablu electric al autoturismului. A ars instalația electrică a mașinii din compartimentul motor. După lichidarea incendiului la autoturism, echipajul de pompieri și-a continuat deplasarea în localitatea Ghergani unde ardea vegetație uscată pe o suprafață de cca. 2000mp.
Detașamentul de Pompieri Buftea, din cadrul ISU ”Codrii Vlăsiei” Ilfov a acționat în comuna Crevedia la o ardere necontrolată unde flăcările au mistuit peste 8ha de vegetație uscată.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google