JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.
ppt.ro

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

CUTREMUR SIMŢIT ŞI DE TÂRGOVIŞTENI !

Autor:

Data: 4 octombrie 2011, 13:25

Seismul a avut loc la adâncime de 150 de km şi a fost localizat la circa 11 km de Valea Râmnicului şi 52 de km de FocşaniPotrivit Institutului Naţional de Fizică a Pământului cutremurul a fost de 5,1, însă ulterior magnitudinea sa a fost revizuită la 4.8. Site-ul instituţiei a căzut însă imediat după seism şi şi-a revenit după aproape o oră.

Astăzi de dimineaţă ,în jurul orei 5,40,a avut loc un cutremur cu magnitudinea de 4,8 pe Richter în zona Vrancea, Seismul s-a simţit destul de bine şi în Bucureşti.România a fost zguduită marţi dimineaţă de un cutremur cu magnitudinea de 4,7 pe Richter, potrivit informaţiilor oferite de USGS.com, în timp ce Centrul Seismologic Europeano-Mediteraneean l-a creditat cu 4.8 pe Richter. Seismul a avut loc la adâncime de 150 de km şi a fost localizat la circa 11 km de Valea Râmnicului şi 52 de km de FocşaniPotrivit Institutului Naţional de Fizică a Pământului cutremurul a fost de 5,1, însă ulterior magnitudinea sa a fost revizuită la 4.8. Site-ul instituţiei a căzut însă imediat după seism şi şi-a revenit după aproape o oră. Cutremurul s-a simţit destul de bine în Bucureşti, dar şi în alte zone din ţară: Focşani, Buzău, Craiova Râmnicu Vâlcea şi Târgovişte .

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google