JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

PERCHEZIŢII ÎN TÂRGOVIŞTE !

Autor:

Data: 28 septembrie 2011, 16:26

Poliţia Municipiului Târgovişte, împreună cu mascaţii , în baza autorizaţiilor de percheziţie emise de Judecătoria Municipiului Târgovişte

Poliţia Municipiului Târgovişte, împreună cu mascaţii , în baza autorizaţiilor de percheziţie emise de Judecătoria Municipiului Târgovişte, au efectuat percheziţii domiciliare la numiţii doi bărbaţii cu vârsta de 34 de ani şi 41 de ani, ambii din municipiul Târgovişte, ocazie cu care au fost identificate şi ridicate în vederea continuării cercetărilor mai multe bunuri, aparatură electronică, laptop-uri, bunuri consumabile. În sarcina bărbatului de 34 de ani s-a reţinut comiterea a şase fapte de furt, respectiv 5 furturi din locuinţă şi un furt din autovehicul, fapte săvârşite în perioada iunie-septembrie, bunurile sustrase fiind aparatură electronică, bunuri consumabile, telefoane mobile, diferite sume de bani.Totodată, poliţiştii au probat activitatea infracţională şi unui alt bărbat de 36 de ani, din municipiul Târgovişte, care împreună cu cel de 41 de ani sunt suspectaţi de comiterea unui furt din locuinţă, de pe raza municipiului. Cei trei suspecţi au fost reţinuţi de poliţişti pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă de reţinere, urmând a fi prezentaţi instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă, pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google