JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

REMUS GÎLMENCEA,NOUL ANTRENOR LA F.C.M. TÂRGOVIŞTE

Autor:

Data: 26 septembrie 2011, 12:39

De luni , Remus Gîlmencea va conduce antrenamentele la F.C.M. Târgovişte.Noul antrenor se va bucura de tot sprijinul antrenorului de copii şi juniori Ion Constantin .

F.C.M. Târgovişte traversează o perioadă  greu de descris. La începutul  săptămânii trecute după înfrângerea suferită pe teren propriu în partida cu liderul seriei a IV-a ,Jiul Rovinari ,finanţatorul  Ghiorghi Zotic l-a demis pe antrenorul  Cristi Bădoiu.Antrenamentele premergătoare partidei cu Gaz Metan Mediaş  care s-a disputant în deplasare vineri,23 septembrie au fost conduse de veteranul echipei Beni Popescu şi de antrenorul Gheorghe Păsărică.Deşi este detul de dureros,vineri , 23 septembrie F.C.M. Târgovişte a mai suferit o înfrângere în faţa medieşenilor.Acest rezultat l-a pus şi mai mult pe gânduri pe finanţatorul echipei , Ghiorghi Zotic care se pare că  a început o reorganizare chiar de la banca tehnică.În weekend a purtat o serie de discuţii şi negocieri cu mai mulţi antrenori dar a ajuns la o înţelegere cu Remus Gîlmencea ,până în prezent antrenor la Petrolul Târgovişte.De luni , Remus Gîlmencea va conduce antrenamentele la F.C.M. Târgovişte.Noul antrenor se va bucura de tot sprijinul antrenorului de copii şi juniori Ion Constantin .

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google