JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

USL a hotarat sa aiba candidati comuni la primarii si consiliile judetene

Autor:

Data: 17 septembrie 2011, 19:23

Daniel Constantin spune ca, "in calitate de presedinte al PC, cofondator al ACD si USL, consider ca nimeni nu este in masura sa dea ultimatumuri Partidului Conservator", el declarandu-se convins ca "de forta si unitatea acestei Uniuni depinde viitorul Romaniei".

 „Nimeni nu este in masura sa dea ultimatumuri Partidului Conservator”, afirma liderul partidului, raspunzand astfel tensiunilor aparute in USL in ultimele zile, determinate de alegerea candidatului pentru Primaria Iasi.

„USL a hotarat sa aiba candidati comuni la primarii si consiliile judetene, cu exceptia cazului Iasi, unde PC il va sustine pe Tudor Ciuhodaru. Toata lumea a acceptat aceasta solutie, inclusiv domnul presedinte Victor Ponta, cel care, cu intelepciune, dorind sa ajungem la un consens, a si propus, la negocierile premergatoare deciziei, ca, la Iasi, candidatul PSD sa fie sustinut de PNL, iar PC sa mearga singur in alegeri”, afirma Constantin.

Liderul conservator afirma ca „daca cineva este nemultumit de aceasta decizie a USL, asumata oficial de cele trei partide, este liber sa-si gandeasca o noua strategie, in afara USL. Evident, eu nu-mi doresc un asemenea deznodamant, ci, din contra, am convingerea ca toti partenerii mei din USL au puterea de a-si respecta angajamentele asumate. Oricum nu putem vorbi de USL fara unul dintre cele trei partide, ci doar de o alianta a doua partide”.

Daniel Constantin spune ca, „in calitate de presedinte al PC, cofondator al ACD si USL, consider ca nimeni nu este in masura sa dea ultimatumuri Partidului Conservator”, el declarandu-se convins ca „de forta si unitatea acestei Uniuni depinde viitorul Romaniei”.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google