JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Becali vrea sa fie ruda cu “Alba ca Zapada”

Autor:

Data: 17 septembrie 2011, 19:42

Gigi Becali a recunoscut ca a auzit prin mediile politice zvonuri privind infiintarea miscarii populare. In acel moment, si-a spus ca vrea si el sa participe la constructia noii structuri politice. Pentru inceput, a venit si cu cateva idei de nume pentru posibila Alianta.

Presedintele PNG si-a anuntat astazi intentia de a negocia intrarea partidului sau in miscare populara care se vrea o alianta a tuturor fortelor de dreapta.Daca posibilii parteneri i-o vor cere, va face si „sacrificiul” de a candida pentru un fotoliu de senator sau deputat. George Becali s-a concentrat mai greu a-si anunta noua strategie, pentru ca nu a mai tinut demult discursuri politice.Gigi Becali a recunoscut ca a auzit prin mediile politice zvonuri privind infiintarea miscarii populare. In acel moment, si-a spus ca vrea si el sa participe la constructia noii structuri politice. Pentru inceput, a venit si cu cateva idei de nume pentru posibila Alianta.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google