JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

ATACUL DE LA F.C.M. TÂRGOVIŞTE REVIGORAT !

Autor:

Data: 6 septembrie 2011, 15:13

Dacă la finalul partidei cu Girom Albota antrenorul de la F.C.M. Târgovişte,Cristi Bădoiu ne-a mărturist că sunt ceva probleme la capitolul atac iată că au apărut şi reacţiile

Dacă la finalul partidei cu Girom Albota antrenorul de la F.C.M. Târgovişte,Cristi Bădoiu ne-a mărturist că sunt ceva probleme la capitolul atac iată că au apărut şi reacţiile.Finanţatorul de la F.C.M. Târgovişte nu a mai stat pe gânduri şi în cel mai scurt timp a găsit o soluţie care să rezolve problemele.A adus de la echipa a doua doi jucători ,pe Cristian Pîrvu şi Andrei Iliescu.Totodată am aflat că finanţatorul de la F.C.M. Târgovişte este decis să facă curăţenie la echipa mare.Toţi cei care nu vor da rezultate pe dreptunghiul verde vor fi trimişi la echipa a doua.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google