JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Fiul deputatului Ion Dumitru, Dragoş Dumitru, a vânat în anul 2009 în Africa peste 40 de animale, de la girafe la zebre şi antilope.

Autor:

Data: 14 august 2011, 8:42

El a fost dat în judecată de o firmă din Namibia, pe care a păcălit-0 cu peste 40.000 de euro, după ce a mers la vânătoare de lux.

După ce a apărut în atenţia presei pentru că a intrat într-un tribunal cu un pistol, omul de afaceri Dragoş Dumitru, fiul deputatului Ion Dumitru, recidivează. El a fost dat în judecată de o firmă din Namibia, pe care a păcălit-0 cu peste 40.000 de euro, după ce a mers la vânătoare de lux.

Tânărul fiu al deputatului Ion Dumitru, Dragoş Dumitru, a vânat în anul 2009 în Africa peste 40 de animale, de la girafe la zebre şi antilope. Apoi a cerut unei firme să îi împăieze trofeele, ba chiar să îi confecţioneze scrumiere din picioare de zebră, promiţând că plăteşte tot când ajunge în România! Namibienii povestesc că a avut grijă să le spună că are cunoştinţe sus-puse în ţara noastră!

Pentru că Dragoş Dumitru nu a plătit şi nici nu le-a mai răspuns la telefon, firmele au angajat un avocat din România, ca să recupereze prejudiciul.

Acum, fiul deputatului este chemat în instanţă, pentru a-şi achita datoriile. Între timp, este urmărit penal, după ce a intrat în Tribunalul Dâmboviţa cu un pistol.

Dragoş Dumitru nu a putut fi contactat pentru a oferi explicatii legate de datoriile pentu vanatorile de lux din Africa.

 

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google