JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Fiul deputatului PSD Ion Dumitru a intrat cu o armă în sala de judecată

Autor:

Data: 9 august 2011, 10:23

 

Dragoş Dumitru, membru PDL şi fiul deputatului PSD Ion Dumitru, a intrat, luni după-amiază, în sala de şedinţă a Secţiei Penale de la Tribunalul Dâmboviţa, cu o armă neletală.
Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Dâmboviţa, Ciprian Vătăşelu, Dragoş Dumitru era audiat ca martor într-un proces al primarului din localitatea Tărtăşeşti. Acesta a intrat în Tribunalul Dâmboviţa împreună cu avocaţii săi, pe o intrare destinată avocaţilor şi judecătorilor, nu pe intrarea destinată publicului.

Aşa se explică faptul că a putut să treacă de dispozitivul de detectat metale, instalat la intrarea pentru public, cu pistolul cu aer comprimat.

„Cineva a observat că martorul are o armă la spate. Judecătoarea i-a cerut acestuia să scoată obiectul de sub haină şi să-l pună pe masă. Apoi, jandarmii au fost solicitaţi să intervină. Bărbatul are autorizaţie de port armă neletală”, a precizat Vătăşelu.

Deşi arma este deţinută legal, acesta nu avea voie să intre cu ea în incinta tribunalului. În cadrul Jandarmeriei Dâmboviţa a fost declanşată o anchetă internă pentru a se stabili cum a fost posibil ca această armă neletală să fie introdusă în cadrul instanţei de judecată, în condiţiile în care jandarmii asigură paza instituţiei.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/fiul-deputatului-psd-ion-dumitru-a-intrat-cu-o-arma-intr-o-sala-de-judecata_860131.html#ixzz1UVvn7wlL

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google