JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Cseke Attila, ministrul sănătăţii, a demisionat

Autor:

Data: 4 august 2011, 15:16

Ministrul Sănătăţii, Cseke Attila, a demisionează din funcţie,

Ministrul Sănătăţii, Cseke Attila, a  demisionează din funcţie, nemulţumit de banii primiţi de MS la rectificarea bugetară, care s-a discutat fără a i se cere punctul de vedere, şi a precizat că în mandatul său a avut mai multe dispute cu reprezentanţi ai Ministerului Finanţelor.

Bugetul Ministerul Sănătăţii nu este rectificat, bugetul CNAS a fost rectificat cu anumite sume, dar despre destinaţia banilor trebuie consultat Ministerul de Finanţe, Ministerul Sănătăţii nu a fost consultat. O consultare cu ministrul Sănătăţii pe partea de rectificare bugetară nu a fost făcută. Ieri (miercuri, n.r.) ne-am trezit cu textul ordonaţei. O asemenea atitudine nu poate fi tolerată”, a declarat Cseke Attila.

„Sper ca UDMR să desemneze o altă persoană pentru preluarea funcţiei de ministrul al Sănătăţii care să continue măsurile de reformă”, a mai spus Cseke Attila.

„Premierul m-a rugat să rămân. Demisia este înregistrată la cabinetul primului ministru”, a declarat Cseke Attila.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google