JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

„E o prostie să facem sute de kilometri etapă de etapă”

Autor:

Data: 26 iulie 2011, 15:22

Chindia Târgovişte, formaţie finanţată de cumnatul lui Hagi, Gică Popescu, le va întâlni în competiţie pe Timişoara, Bistriţa, UTA, FC Bihor, FC Argeş, Alba Iulia sau Alro Slatina. Popescu nu se arată deranjat de dificultatea seriei, ci de distanţele pe care Chindia le va avea de parcurs: „Mi se pare o prostie să fim obligaţi să facem sute de kilometri la fiecare etapă. E o problemă nu doar financiară, ci şi legată de oboseala pe care o vor acumula jucătorii. Un singur lucru îl văd bun. Pentru noi, care nu ţintim promovarea în acest sezon, e ca şi cum am juca în Liga I cu echipe precum Bistriţa, Timişoara, FC Bihor şi UTA”.

Ar trebui să facem deplasările cu avionul, la ce distanţe avem de străbătut în fiecare etapă. Nu ne văităm, e doar o realitate. Obiectivul nostru este ca în câţiva ani să facem o echipă de titlu
Ion Crăciunescu, preşedinte Chindia Târgovişte

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google